Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Spisestedene du kommer tilbake til

Møtes på Torget? Ta en lunsjdate med en god venn eller slå av en prat med noe godt til kaffen. På Trondheim Torg finner du 12 ulike spisesteder – noe for enhver smak og anledning. Her får du en guide:

 
Kaffe og godsaker

Noen ganger vil du bare unne deg noe ekstra godt. Da er Rosenborg Bakeri ved infoskranken et perfekt sted! Boller og bakverk, baguetter og wraps, og ikke minst en stor isdisk med kuleis i mange forskjellige smaker.

Bilde fra Rosenborg Bakeri
Hvis du liker å sette deg ned og slå av prat med en venn over kaffen, er kanskje Rosenborg Bakeri Lillebaker’n noe for deg. De har fått større lokaler, med en lang disk fylt av ferske boller og alle mulige fristende godsaker.

Vår favoritt: Punch er en absolutt klassiker på Rosenborg Bakeri! Og når du er litt småsulten må du prøve de saftige sconesene.


En annen fin kafé å møtes på er Espresso House. Her har de så mye forskjellige og spennende kalde og varme drikker at man får lyst til å velge flere om gangen!

Vår favoritt: Kakao på pinne, der du faktisk får en stor sjokoladekule på pinne som du rører ut i varm melk på egen hånd. Ellers bør du prøve gulrotmuffinsen – den smaker ekstra godt med en ferskbrygget kaffe til.


Lunsjretter som metter

Bilde fra Thai Thai
Har du prøvd Thai Thai? Det som er så bra med Thai Thai er at du kan kjøpe nydelig thaimat i løsvekt – plukk og miks fra buffeten, og betal etter vekta på maten. Slik kan du enkelt velge størrelsen på porsjonen etter hvor sulten du er.

Vår favoritt: Thai Box med plukk og miks fra buffeten koster 32 pr hg når du spiser i restauranten. Det beste er å prøve litt av alt!


Og så er det selveste Super Hero Burger da – byens beste hamburgere! Her har de dessuten ølservering – og visste du at de har nattåpent fram til 03.30 på fredager og lørdager?

Vår favoritt: Klassikeren Bacon Cheese Burger slår aldri feil, men hvis du vil prøve noe nytt bør du gå for The Blues med blåmuggostdressing! Og ikke minst chips med Truffle dip.


Jordbærpikene
har mange forskjellig lunsjretter – fra pizza og hamburger til salat og smørbrød. Kom for den innholdsrike lunsjmenyen, bli for den trivelige stemninga.

Vår favoritt: Ingen tvil – kylling- og baconsalaten er en vinner. Og den blir ekstra god hvis du kjøper med fetaost som et tillegg!


Kjapt og enkelt på farta

Er du egentlig på vei til et sted og vil ha noe på veien, eller er du så målrettet i shoppingen at du kun trenger noe kjapt? Vi har både Big Bite, McDonalds og TeaOlogy eller – for å gjøre det helt enkelt – Rema 1000, Rosenborg Bakeri og Narvesen.

Velbekomme!